Cajoni

Serija Presto

Cajoni serije Presto so najboljše, kar ponuja svet DP cajonov. Precizna izdelava, vrhunski izgled ter topel, čist in prefinjen zvok dajejo cajonom kvaliteto, s katero prepričajo tudi najbolj zahtevne uporabnike. Široka paleta raznolikih zvokov uvršča cajone iz serije Presto v sam vrh tolkal ročne izdelave. Cajon je sestavljen iz najbolj eksotičnih, resonančnih in posebej izbranih vrst lesa prednjih udarjalnih površin ter ohišja iz masivnega lesa. Odlikuje ga tudi enostaven in inovativen mehanizem nastavljive snare mrežice, s katerim uporabnik v trenutku sistem vklopi ali izklopi kar med igranjem.

Macassar

300 €

Macassar ebenovina izhaja iz tropskih regij Indonezije, kar skupaj z ohišjem in masivne Akacije doda zvoku udarcev posebno globino.

Palisander

350 €

Najboljše kar premore les. Les indijskega drevesa je zaradi svoje trdote in hitre rasti obenem zelo odziven in prožen, kar v tandemu z ohišjem iz masivne Breze zvoku udarcev doda prelep ton.

Serija Adagio

Za vse, ki si želite cajon vrhunske kvalitete, izgleda in zvoka, serija Adagio ponuja modele, ki se razlikujejo po vrsti lesa sprednje udarjalne površine. Zaradi preprostega mehanizma nastavljanja mrežice sta cajona Tineo in Zebrano is serije Adagio primerna za bolj zahtevne uporabnike, saj si le ti lahko vklopijo ali izklopijo snare efekt z enim hitrim obratom ušeskov, kar med igranjem samega cajona.

Tineo

200 €

Mehak les južnoameriškega drevesa da Tineu topel ton in vsestranskost zvoka.

Zebrano

250 €

Trd les iz centralne Afrike da Zebranu izjemno preciznost in odzivnost ter globok bas.

Serija RGB

Vstopna točka v DP svet so cajoni Party BOX.

Privlačen in sodoben dizajn, jasno opredeljeni nizki toni ter odzivna sprednja plošča postavljajo standard za kategorijo začetnih inštrumentov. Party BOX cajoni so opremljeni s fiksnimi notranjimi mrežicami, zato so kot nalašč za igranje na poti. Kompaktna zasnova je lahka in enostavna za prenašanje v družbo ali na akustične koncerte.

Party BOX

150 €

Vnesimo nekaj barve v svoja življenja. Žive barve bodo poskrbele, da ne boste odšli neopaženi. Lahko predlagamo, da se ob uporabi z njim barvno uskladite? Moder pulover, rdeča majica ali zelene nogavice?